PRIDRUŽI SE ustvarjanju MDI!

MDI je namenjena NVO in drugim organizacijam civilne družbe, ki se zavzemajo za DI in izvajajo storitve v skupnosti ali se bodo odločile za izvajanje le-teh!

- Ste zato, da se posameznikom, ki potrebujejo pomoč in podporo v vsakodnevnem življenju, omogoči neodvisno življenje in polnopravno delovanje v skupnosti?

- Želite sooblikovati predloge sistemskih rešitev za bolj kakovostno življenje oseb, ki potrebujejo pomoč in podporo v vsakodnevnem življenju?

- Bi sodelovali pri oblikovanju in promociji storitev za kakovostno in samostojno življenje oseb, ki potrebujejo pomoč in podporo v vsakodnevnem življenju?

- Se tudi sami ukvarjate s področjem deinstitucionalizacije in potrebujete pomoč pri uveljavljanju vaših idej, nimate zadosti strokovnih informacij, bi si želeli skupnega snovanja idej in iskanja rešitev?

Pridružite se nam tako, da izpolnite PRISTOPNO IZJAVO in nam jo podpisano in skenirano pošljete na elektronski naslov info@za-mdi.si ali po pošti na MDI – Mreža za deinstitucionalizacijo, Neubergerjeva 7, SI-1000 Ljubljana.

Članstvo je brezplačno!